Jelmezkölcsönzés / varrás

Így kezdődött – jelmezkészítés saját táncosainknak

25 évvel ezelőtt egy varróiskola elvégzése után elkezdtünk előbb magunkra, majd saját táncosainkra is színes, csinos és trendi jelmezeket varrni. Jelmez tervezőink és készítőink az elmúlt időszakban komoly, több műfajra is kiterjedő gyakorlatot és tapasztalatot szereztek, így rengeteg jelmez készült el, amelyeket leginkább televíziós műsorokban és fellépéseken viseltünk nagy sikerrel. Tevékenységünk később saját táncosaink kiszolgálása mellett jelmez-kölcsönzéssel bővült.

Jelmezkölcsönzés minden táncolni vágyónak

Az évek során kialakult egy több ezer darabos, saját jelmezből álló kosztümparkunk, melyet szívesen megosztunk minden táncolni vágyóval.
Ha akár csak egy eseményről van szó és gyönyörű táncos jelmezre volna szüksége, kölcsönzőnk az év minden napján nagy szeretettel várja Önt.

Jelmezkölcsönzőnkben táncos produkciókhoz, Halloween-re, szalagavatóra, farsangra, karácsonyra vagy egyéb alkalmakra biztosan megtalálja a megfelelő jelmezt.

Jelmezeink és kosztümjeink színes választéka az alábbi linken tekinthetők meg:

https://lovo.design/

A jelmezkölcsönzéshez előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!

Táncruha / Jelmez – tervezés, varrás

Ha egy álom táncruháról, jelmezről van szó, nagy örömmel tervezzük és valósítjuk meg elképzelését. Legnagyobb erősségünk és szerelmünk a Swarovski strasszkövekkel és kristályokkal való díszítés, így ha  egy szemet gyönyörködtető, csillogó ruhával lepné meg magát, bátran keressen meg minket!

Kapcsolat