Esküvői tánctanítás, táncoktatás szalagavatóra

Esküvői tánctanítás, amivel felejthetetlenné tesszük esküvőjét

Az ifjú pár első közös tánca, mint férj és feleség.

Ha felejthetetlenné szeretni tenni esküvőjét. Ha szeretné megvalósítani a megálmodott nyitótáncot. Ha nem tudja hogyan valósítsa meg elképzelését a nagy napra. Romantikus keringő? Tüzes tangó? Játékos salsa? Vicces, pörgős funky? Oktatóink az Önök időbeosztásához alkalmazkodva esküvői táncoktatásunkon személyre szabott koreográfiával készítik fel Önöket a várva várt napra.

Tánctanáraink magánóráinkon a nyitótánctól egészen a menyasszonytánc betanításáig az önök rendelkezésére állnak egész évben.

Bővebb információért az esküvői táncoktatásról/magánórákról az alábbi telefonszámon tud érdeklődni:

Tel: +36 20 492 4325

Esküvői táncoktatás

Első bálozás – táncoktatás szalagavatóra

Egy szalagavató megszervezése rengeteg munkával tud járni, és az “első bálozásra” igen nagy figyelemmel készülnek a diákok is. A sürgés-forgás már szeptemberben elkezdődik, míg a bálozásra november és február között kerül sor. Ehhez elengedhetetlen egy képzett, profi tánctanár, aki kreatív ötletekkel, türelemmel, simulékonysággal tud kezelni olykor igen nagy létszámú osztályokat.

Professzionális tánctanáraink segítenek összeállítani és betanítani a megálmodott koreográfiát/koreográfiákat, legyen szó akár a klasszikus nyitótáncról, a keringőről, illetve az osztálytáncról, a Rock and Roll-tól egészen Michael Jackson-ig. Árainkat létszámtól és próbaszámtól függően rátok szabjuk.

Bővebb információért a szalagavató táncoktatásról az alábbi telefonszámon tudtok érdeklődni:

Tel: +36 20 492 4325

Táncoktatás szalagavatóra