Esküvői táncoktatás

“A szerelmes
Csillagot hordoz szemében:
Annak nincs sötét s homály,
Bár bolyongjon éj felében,
Kedvesére rátalál.”

Vörösmarty Mihály

Az esküvői táncok világa, avagy a mumus a Nagy Napon.

Minden ember életében eljön a Nagy Nap, mely talán az egyik legemlékezetesebb nap lesz élete során. Az esküvők világa érzelmi kavalkád, szervezések sorozata, ám kétségkívül minden fáradtságot megér.

Szerencsére manapság a leendő ifjú párnak bőven akad segítsége. Mi az esküvők egyik legemlékezetesebb pontjában segítünk, az esküvői tánc megálmodásában és megalkotásában. A friss házasok első tánca különleges kell, hogy legyen. Legyen szó egy romantikus keringőről, egy pörgős latin számról, akár egy vicces Rock and Roll-ról, határ a csillagos ég.

Az első és legfontosabb megismerni a pár történetét, személyiségét, hogy számukra  a legtökéletesebb táncot tudjuk kiválasztani, melyben megtalálhatják önmagukat. Hiszen a tánc lényege, hogy élvezzük! Ha a pár kényelmesen és magabiztosan érzi magát a produkció alatt, biztos a siker.

De jön a nagy kérdés: Mi van, ha nem tudok táncolni? Ha a férjem botlábú? Aggodalomra semmi ok, nincs olyan, hogy lehetetlen! Az esküvői táncoktatás lényege, hogy a táncórák keretein belül elsajátíthassa a pár az adott táncstílust, melyből az órák végére egy csodás koreográfiát állítanak majd össze. Ebben segítenek a Latin Dance Group táncosai, akik több mint 10 éve a szakmában mozognak.

Táncosaink magasan képzett versenytáncosok, akik hazai, valamint nemzetközi táncoktatással foglalkoznak, emellett a két világhírű hajótársaság, a Costa Crociere, valamint a Crystal Cruises hajóinak fedélzetén táncművészként dolgoznak. A legfontosabb a megfelelő tánctanár kiválasztása, nem csak szakmailag, de emberileg is. Hisz itt nem csak táncórákról van szó, hanem a pár egyik legkülönlegesebb napjáról. Éppen ezért olyan tanárt találjunk, akivel teljes az összhang, türelemmel és megértéssel fordul a párhoz, hogy az órák a lehető legjobb hangulatban telhessenek.

Táncosaink az évek során nap mint nap különböző nemzetiségű és korosztályú emberekkel dolgoztak, tanították őket, így garantáltan megtalálják bárkivel a közös hangot. Kreativitásuk határtalan, legyen szó standard, latin-amerikai, karibi vagy akár show táncról, a látványos emelésekkel megspékelt nyitótáncukat felejthetetlenné teszik a Nagy Napon.

EXTRA LEHETŐSÉG!

A vírusidőszakban ONLINE felkészítő órákat tartunk a pároknak, hogy ne kelljen lemondaniuk életük legkülönlegesebb táncáról.

Keressenek minket bizalommal!

Kapcsolat