Esküvői táncoktatás

“A szerelmes
Csillagot hordoz szemében:
Annak nincs sötét s homály,
Bár bolyongjon éj felében,
Kedvesére rátalál.”

Vörösmarty Mihály

Az esküvői táncok világa, avagy a mumus a Nagy Napon.

Minden ember életében eljön a Nagy Nap, mely talán az egyik legemlékezetesebb nap lesz élete során. Az esküvők világa érzelmi kavalkád, szervezések sorozata, ám kétségkívül minden fáradtságot megér.

Szerencsére manapság a leendő ifjú párnak bőven akad segítsége. Mi az esküvők egyik legemlékezetesebb pontjában segítünk, az esküvői tánc megálmodásában és megalkotásában. A friss házasok első tánca különleges kell, hogy legyen. Legyen szó egy romantikus keringőről, egy pörgős latin számról, akár egy vicces Rock and Roll-ról, határ a csillagos ég.

Az első és legfontosabb megismerni a pár történetét, személyiségét, hogy számukra  a legtökéletesebb táncot tudjuk kiválasztani, melyben megtalálhatják önmagukat. Hiszen a tánc lényege, hogy élvezzük! Ha a pár kényelmesen és magabiztosan érzi magát a produkció alatt, biztos a siker.

De jön a nagy kérdés: Mi van, ha nem tudok táncolni? Ha a férjem botlábú? Aggodalomra semmi ok, nincs olyan, hogy lehetetlen! Az esküvői táncoktatás lényege, hogy a táncórák keretein belül elsajátíthassa a pár az adott táncstílust, melyből az órák végére egy csodás koreográfiát állítanak majd össze. Ebben segítenek a Latin Dance Group táncosai, akik több mint 10 éve a szakmában mozognak.

Táncosaink magasan képzett versenytáncosok, akik hazai, valamint nemzetközi táncoktatással foglalkoznak, emellett a két világhírű hajótársaság, a Costa Crociere, valamint a Crystal Cruises hajóinak fedélzetén táncművészként dolgoznak. A legfontosabb a megfelelő tánctanár kiválasztása, nem csak szakmailag, de emberileg is. Hisz itt nem csak táncórákról van szó, hanem a pár egyik legkülönlegesebb napjáról. Éppen ezért olyan tanárt találjunk, akivel teljes az összhang, türelemmel és megértéssel fordul a párhoz, hogy az órák a lehető legjobb hangulatban telhessenek.

Táncosaink az évek során nap mint nap különböző nemzetiségű és korosztályú emberekkel dolgoztak, tanították őket, így garantáltan megtalálják bárkivel a közös hangot. Kreativitásuk határtalan, legyen szó standard, latin-amerikai, karibi vagy akár show táncról, a látványos emelésekkel megspékelt nyitótáncukat felejthetetlenné teszik a Nagy Napon.

EXTRA LEHETŐSÉG!

A vírusidőszakban ONLINE felkészítő órákat tartunk a pároknak, hogy ne kelljen lemondaniuk életük legkülönlegesebb táncáról.

Keressenek minket bizalommal!

Kapcsolat

RÓLUNK MONDTÁK

Adri és Balázs

“Még meg se kérte Balázs a kezemet, de már a fejemben volt egy dal összevágva, amin majd az esküvőnkön táncolni szeretnék. Sokat hallgattuk a kocsiban, úgy éreztem, ez a mi dalunk. Amikor elhangzott a nagy kérdés és válasz, szinte már láttam magunkat öltönyben és fehér ruhában lépegetni. A COVID miatt az esküvő előtti két hét alatt jutott idő valóra váltani ezt az álmunkat. A néha kicsit feszített készülődés közepette a táncpróbákon kikapcsolhattuk az agyunkat és egymásra koncentrálhattunk, nagyon élveztük a közös programot. Orsi nagyon türelmes oktató, még akkor is bízott és biztatott bennünket, amikor mi még el se hittük, hogy ezt meg tudjuk csinálni. Maximálisan kihozta a két bal lábunkból a jobbat. Habár a nagy napon kicsit remegtek a lábaink, de az előadásunk nagyon jól sikerült, a násznépünk hatalmas tapssal gratulált a produkciónkhoz. Összességében egy nagyon szép emlék maradt, hiszen ha el is vétettünk egy-egy lépést, ezt csak ketten tudtuk. Képzeletben abban a három percben csak mi ketten táncoltunk, én és a férjem.”

“Orsi nagyon türelmes oktató, még akkor is bízott és biztatott bennünket, amikor mi még el se hittük, hogy ezt meg tudjuk csinálni”

Edina és Dani

“Orsi kevesebb, mint egy hónap alatt készített fel minket az esküvői táncunkra. Egy hagyományos keringőt és egy modernebb, szexibb táncot is megtanultunk a felkészülési idő alatt. Orsi kitartása, bátorítása erőt adott, amikor elbizonytalanodtunk. Újra és újra megmutatta, ha nem csináltuk jól vagy nem értettünk valamit. Teljesen ránk szabta a koreográfiát, hiszen hiába tetszett valami, ha nem tudtuk megcsinálni, keresett helyette egy olyan figurát, amire mi is képesek vagyunk! Köszönet a csodás végeredményért, és az alkalmazkodásáért, hogy néha már reggel 7h-kor is kezdhettünk! Mindenkinek jó szívvel ajánlom Orsit, ha egy pontos, precíz oktatót keres! Garantáltan mindenkiből kihozza a legjobbat és emellett egy hihetetlen energiabomba és egy nagyon pozitív személyiség!”

” …egy hihetetlen energiabomba és egy nagyon pozitív személyiség!”