Be My Valentine

2021. Valentin napján egy csodálatos ajándékkal készül nektek a Latin Dance Group tánccsapata, amely két izgalmas részből fog állni!

Meglepetés Valentin-napi videónk premierjét február 14-én tesszük közzé, amelyen egy gyönyörű táncot mutatnak be nektek táncosaink. Azonban a hab a tortán, hogy vár rátok egy második rész is, ahol ti lesztek a főszereplők! Február 21-én ugyanis a videón látható teljes koreográfiát elsajátíthatjátok velünk Calum Scott – You Are The Reason című számára:

Hatalmas szeretettel látjuk a szerelmes párokat, tánc-őrülteket, érdeklődőket. Lehettek kezdők vagy haladók, társastánc vagy más tánc képviselői, csak az számít, hogy ott legyetek és táncoljatok velünk!

Ha esküvőre készülődtök, akkor különösen ajánljuk nektek ezt a szuper lehetőséget, mert kaphattok egy kis ihletet és ha tetszik, szabadon felhasználhatjátok a koreográfiát az esküvőtökön.

Időpont:

2021. február 13. – 18:00 – PREMIER

2021. február 21. – KOREOGRÁFIA-OKTATÓ VIDEÓ

Az oktatóvideó teljesen ingyenesen hozzáférhető lesz YouTube csatornánkon, az egyetlen dolgotok, hogy kövessetek minket Facebook-on és / vagy Instagram oldalunkon, illetve természetesen YouTube csatornánkon is.

A premier videót az alábbi linken éritek el:

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Azok között a résztvevők között, akik elsajátítják a koreográfiát és el is küldik nekünk a táncukról készült videót, egy szuper 60 perces INGYENES magánórát sorsolunk ki, ahol ezt a koreográfiát részletesen átbeszéljük és segítünk, ha elakadnátok valahol. Így amennyiben akár esküvői táncként szeretnétek felhasználni, már félig felkészülten állhattok a násznép elé:).

A videók beküldési határideje: 2021. február 28.

Amennyiben további kérdéseitek vannak, írjatok nekünk bátran!

Kapcsolat